Birodalmak Kohója — Forge Of Empires — BK blog

Birodalmak Kohója - Forge Of Empires

Szavazás - Fogadó. Te mit gondolsz az új közösségi funkcióról?

2016. november 24. - chabette

SZAVAZÁS: Mi a véleményed a baráti fogadóról?
Új épület, új közösségi funkció  »  szavazás  »  kommentek

tavern_image.png
   Taverna — baráti fogadó, vagy ahogyan a játékban nagyon sokan nevezik "kocsma", ez az új városon kívüli épület, egyben egy új közösségi funkció, amely keretén belül a játék fejlesztői tovább kecsegtetik a játékosokat. Egy nappal a baráti fogadó bemutatkozása után, most lehetőséget biztosítunk a játékosoknak, hogy mindenki maga döntse el egy kattintás segítségével, hogy milyennek találja az új közösségi funkciót, illetve lentebb komment formájában akár ki is fejtheti véleményét a Fogadóról, annak eddig elérhető lehetőségeiről, illetve annak értelméről a játékban. 
   A Fogadóboltban, három kategóriájú, azokon belül több felkínált lehetőségből lehet választani, mint például a pénz-, alapanyag-, boldogság-, kereskedői bónuszok, extra expedíciós kör, továbbá a katonai bónuszok, illetve építkezési-, toborzási bónuszok, de mindezek mellett egy másik dolgot is biztosít az új funkció, mégpedig azt, hogy a játékosok könnyebben fel tudják mérni a baráti listájukon szereplő játékosok aktivitását. Véleményünk szerint, azon játékosok akiknek az asztala alapértelmezett, illetve kevés férőhelye van, azok kevésbé aktív játékosok, ami önmagában persze még nem garancia az elméletünkre, de egyértelműen bizonyítja az adott játékos nem érdekeltségét, közömbösségét az új funkció iránt, és ami azt feltételezi, hogy ha ő maga nem használja a felkínált lehetőséget, és nem bővíti fogadója asztalának férőhelyét, akkor nem is fogja senki fogadóját meglátogatni. Nyilván senkit nem szeretnénk most arra buzdítani, hogy akinek három férőhelye van az asztalnál azt rögtön törölje a baráti listájáról, de minden esetre elgondolkodtató a dolog, hogy miként tudnánk valóban értékes és aktív gémereket a baráti listánkon tudni, abba befogadni, vagy megtartani.
   Következzék tehát a szavazás témája, — Te mit gondolsz az új közösségi funkcióról?

szavaz
bk_blog_vote.png



 



— a BK blog folyamatban levő szavazás témájáról, észrevételek, panaszok is kifejthetők komment formájában is itt ezen az oldalon - görgess lejjebb.
x-mess-64.png  
... a kommentelés: nyitott




Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

☺ágica 2016.11.25. 07:12:56

Nem rossz, de 1-2 bónusz túl drága ahhoz képest, hogy mennyi ideig tart a hatása. Lehetnének végleges bónuszok is, nyilván magasabb áron. A másik gond, hogy nem jelzi sehogy sem, hogy kit látogattam már meg, úgy mint a támogatásnál. Részemről nem fogom naponta 12x végiglapozgatni a barátlistát, hogy van-e már üres hely, jártam-e már nála... Ezt talán úgy lehetne megoldani, hogy amint a barát összeszedi a bónuszt, és üresek a székek, akkor automatikusan leülteti a soron következőket, akik meglátogatták a fogadót, csak épp nem volt szabad hely. Itt pedig lehetne egy 24 órás korlát. Ha pl adott játékos nem gyűjti be a bónuszokat, akkor másnapra törlődik a "várakozók" listája, és indul elölről.

Balázs Báthory 2016.11.25. 11:35:10

Ha csak elhalványodna a szék látogatás után, már az nagy segítség lenne. Én a kocsmai asztaltól látogatom meg azokat akik helyet foglaltak a kocsmámban, és nem kell nézzem a baráti listát csak ezért. Aki látogat azt látogatással viszonzom, aki nem, az így járt.
süti beállítások módosítása